Contact | Impressum | Pers | Sitemap
     
 

Schriftsoort vergroten schriftsoort verkleinen in kleur zwart-wit
Dag
Maand
Jaar
nachten
kamers
personen
       RSS Feed
 
Evenementen

» meer

 «  » 
SoMoDiMiDoFrSa
06
13
15
20
22

Ride on!

Emser Bikepark

  Emser Bikepark 

  Hoog boven Bad Ems laat
  een voor onze regio uniek
  Mountainbike-flowtrail de
  harten van alle mountain-
  biker sneller slaan.

  » meer...

Wandeltochten

Seite ausdrucken

In en rondom Bad Ems vinden wandelaars talrijke bewegwijzerde wandelroutes. Van gemoedelijke wandelingen tot veeleisende tochten is er voor elke smaak iets bij.

 

 Wandelroute der Extraklasse "HöhenLuft"

Het nieuwe wandelhoogtepunt van de regio: vanaf oktober 2015 start de dan door het Duitse Wanderinstitut bekroonde wandelroute der extraklasse „HöhenLuft“. Verheugt u op een buitengewoon wandelbelevenis.

 

 

 Kwaliteitswandelroute "Lahnwanderweg"

Een van de mooiste langeafstandswandelroutes van Duitsland loopt midden door de keizerlijke badplaats: de door het Duitse Wanderverband als kwaliteitsroute gecertificeerde „Lahnwanderweg“. De laatste vier etappes van de ongeveer 290 kilometer lange route van de oorsprong tot aan de monding van de rivier behoren tot de mooiste en de meest indrukwekkende. Twee daarvan, met als start- resp. eindpunt worden hierna voorgesteld.

» Verdere inlichtingen over de Lahnwanderweg

 
 

 

Wandelroutes in Bad Ems

Compleet nieuw presenteert zich het net van wandelroutes in en rondom Bad Ems. Alle wandelroutes zijn vernieuwd en compleet nieuw bewegwijzerd, zodat er nog meer wandelplezier geboden wordt. Volg eenvoudig het blauwe bronnensymbool! Een wandelkaart en een pocketguide voor uitgebreidere informatie en routeplanning zijn beschikbaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diese Website nutzt Cookies für Analysen, personalisierte Inhalte und um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Indem Sie diese Website nutzen, erklären Sie sich mit dieser Verwendung einverstanden. Informationen zum Datenschutz
OK