Contact | Impressum | Pers | Sitemap
     
 

Schriftsoort vergroten schriftsoort verkleinen in kleur zwart-wit
Dag
Maand
Jaar
nachten
kamers
personen
       RSS Feed
 
Evenementen

» meer

 «  » 
SoMoDiMiDoFrSa
06
13
15
20
22

Ride on!

Emser Bikepark

  Emser Bikepark 

  Hoog boven Bad Ems laat
  een voor onze regio uniek
  Mountainbike-flowtrail de
  harten van alle mountain-
  biker sneller slaan.

  » meer...

Kuur & Gezondheid

Seite ausdrucken

Als kuuroord met geneeskrachtige bronnen biedt Bad Ems de beste voorwaarden om iets goeds voor zijn gezondheid te doen. Traditionele behandelingen en moderne methoden staan hiervoor garant. Of het nu voor therapie of preventie is, het „paradijs van de geneeskrachtige bronnen“ Bad Ems geldt als één van de beste adressen in Europa voor medische competentie. Gespecialiseerde kuurklinieken en hooggekwalificeerde kuurartsen en therapeuten zijn daarvoor een goede verklaring.

 Keizerlijk kuurgenot

 U moet niet per sé keizer zijn om in het genot van weldadige behandelingen te komen, maar zich zo voelen mag u niettemin!

3 Overnachting + programma
vanaf 251,- Euro p.P.

» meer...

 

 Bad Emser Gezondheidsweek

Profiteer zeven dagen lang van de gebundelde medische competentie van het kuuroord. Versterk uw gezondheid en verzamel nieuwe energie.

7 Overnachting + programma
vanaf 367,- Euro p.P.

» meer...

 

 Kuur-Natuur

Traditionele kennis en de genezende krachten van de natuur verwachten u bij dit gezondheidsprogramma. De behandelingen stammen uit de verschillendste cultuurgebieden.

3 Overnachting + programma
vanaf
295,- Euro p.P.

» meer...

 

 FitnessPanorama
FitnessPanorama
Het FitnessPanorama van de nieuwe Emser Therme biedt gezondheid georiënteerde trainingsprogramma’s en cursussen op het hoogste niveau aan.

3 Overnachting + programma
vanaf
155,- Euro p.P.

» meer...
 
Diese Website nutzt Cookies für Analysen, personalisierte Inhalte und um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Indem Sie diese Website nutzen, erklären Sie sich mit dieser Verwendung einverstanden. Informationen zum Datenschutz
OK